Planmeca dentalne glodalice, Planmeca

Planmeca PlanMill® dentalne glodalice su najbolji izbor za brzo i precizno glodanje. Sa svojim poboljšanim performansama i brojnim pametnim rešenjima, ove mašine nude najbolje na tržištu.

 

 

Koja dentalna glodalica je prava za vas?

 

Planmeca PlanMill® 40 S

Brzo i precizno glodanje sa 2 vretena – samo 8-10 minuta po restauraciju. Automatska izmena za 10 alata.

 

 

Saznajte više > Planmeca PlanMill 40 S

 

 

Planmeca PlanMill® 30 S

Pristupačna dentalna glodalica sa jednim vretenom za izradu restauracija vrhunskog kvaliteta. Automatska izmena za 5 alata.

 

 

Saznajte više > Planmeca PlanMill 30 S

 

 

Brzo i precizno glodanje

 

Sa visokobrzinskim vretenima koja izrađuju restauracije brže nego što je potrebno da uzmete šolju kafe, Planmeca dentalne glodalice nude izuzetnu brzinu i efikasnost za glodanje direktno u vašoj klinici. Njihovi linearni motori su dizajnirani tako da pruže najveći nivo preciznosti – čiji je rezultat bezprekorno precizna restauracija.

 

 

 

Automatska izmena alata

 

Sve Planmeca dentalne glodalice su opremljene sistemom automatizovane izmena alata, koji automatski menja potrošene ili polomljene alate. Pametne putanje alata su optimizovane kako bi odgovarale individualnim karakteristikama materijala. S obzorom da se optimalna debljina automatski izračunava, restauracije izrađene Planmeca dentalnim glodalicama su vrlo izdržljive i imaju dug životni vek.

 

 

 

Široka paleta aplikacija

 

Planmeca dentalne glodalice podržavaju razne vrste materijala, kao što su keramika, hibridna keramika i zirkonijum. Ova fleksibilnost omogućuje kliničarima da svojim pacijentima ponude uvek najbolji mogući, tj. individualizovan tretman. Glodalice se mogu koristiti za izradu abatmena, krunica, inleja, onleja, faseta i mostova raspona do 6 članova.