Planmeca Romexis® dentalni softver, Planmeca

Planmeca Romexis® dentalni softver, Planmeca

Planmeca Romexis® je najmoćnija dentalna softverska platforma na svetu. Ona nudi bogatu paletu alata i opcija za sve potrebe i specijalnosti. Romexis povezuje celokupnu Planmeca opremu u jednoj klinici – od CAD/CAM tehnologije, preko aparata za snimanje do stomatoloških stolica.

 

 

 

All-in-one dentalni softver

Romexis softver omogućuje snimanje, pregledavanja i obradu svih vrsta podataka u okviru jednog sistema – svi 2D i 3D snimci i CAD/CAM slučajevi su u okviru iste baze podataka. Raskošni specijalizovani alati, mogućnost monitoringa u realnom vremenu i jedinstvana povezanost sa Planmeca aparatima, potpomaže u tome da svaki dan bude efikasniji i ugodniji.

 

 

Otvoren i kompatibilan

Digitalna stomatologija brzo napreduje. Kako bi bili sigurni da možete koristiti uvek najnapredniju tehnologiju koja je dostupna, Planmeca je napravila Romexis otvoren za integraciju. Jednostavno je importovati i eksportovati 2D i 3D snimke u standardne industrijske formate, kao što su JPEG, DICOM i STL, ili poslati podatke direktno u softver 3-ćeg lica. Integracija sa softverima sa praćenje rada ordinacija je vrlo jednostavna – preko 100 softverskih opcija.

 

 

Superiona upotrebljivost

Romexis je dizajniran za potrebe snimanja u modernim klinikama. Kako su vam svi 2D i 3D snimci na dohvat ruke, možete raditi sigurnije i pružiti najbolji mogući tretman pacijentu. Najčešći radni procesi su optimizovani, tako da svakodnevne rutinske poslove možete obavljati brzo, uz minimalan broj klikova. Bazirana na osnovu višegodišnjih povratnih informacija od korisnika, najnovija verzija Romexisa uvodi intuitivan korisnički interfejs, koji će vaš ceo tim obožavati.

 

 

Fleksibilna kolaboracija

S obzirom da je Romexis mrežna softverska platforma, svi snimci i planovi tretmana su trenutno dostupni na različitim radnim mestima. Ovo je posebno važno kada želite da vaš tim ima brz pristup podacima, kako bi pružili najbolji mogući tretman. Po pitanju odgovornosti, dobro je znati da Planmeca sigurnost ne shvata olako – moguće je postaviti zahteve za autorizaciju i logovanje za svaku akciju, koja se sprovede u softveru.

 

 

Raste sa vašom klinikom

Romexis se prilagođava vašim potrebama – od ordinacija sa jednom stomatološkom stolicom do velikih klinika ili grupe klinika. Počnite sa onim što vam treba i dodajte kasnije više korisnika i opcionih modula. Potrebe vam mogu porasti: sa 2D snimanja na 3D snimanje i CAD/CAM, sa potpunom funkcionalnošću za planiranje implantata. Sa više od 100 nadogradnji u poslednjih 12 godina, Planmeca ima dobre i proverene rezultate stalnim dodavanjem novih opcija i unapređivanjem samog softvera, što omogućuju njihovim korisnicima da rade sa najnovijom tehnologijom u dentalnoj industiji.

 

Saznajte više o modulima Planmeca Romexis softvera ovde > Romexis moduli softvera