Planmeca intraoralni skeneri, Planmeca

Ulaz u svet intraoralnog skeniranja je savršeno logičan – digitalni otisci su zgodniji za rad vašem timu, a i udobniji su za pacijente. Planmekini intraoralni skeneri pružaju, pored ostalih, brojne prednosti.

 

 

Koji je intraoralni skener najboji za vas?

Planmeca Emerald™ S

Najbolja opcija za digitalnu dentalnu kliniku – nudi premijum iskustvo za korisnike i pacijente.

 

 

Saznajte više > /link ka članku Planmeca Emerald S/

 

 

Planmeca Emerald™

Mali, lagan, brzi i precizan – savršen alat za glatko intraoralno skeniranje kvadranta ili cele vilice.

 

 

Saznajte više > /link ka članku Planmeca Emerald/

 

 

Planmeca PlanScan®

Priznata digitalna preciznost za skeniranje sekstanta (šestine) vilice i odličan izbor za restaurativnu stomatologiju.

 

Saznajte više > /link ka članku Planmeca PlanScan/

 

 

Brzo i precizno skeniranje

Planmekini brzi intraoralni skeneri nude jedinstveno tečan proces skeniranja. Sa integrisanim skeniranjem boje i mikronskom preciznošću, oni su idealni sa dobijanje digitalnih otisaka – od jednog zuba do cele vilice. Kompletirani skenovi se skladište u Planmeca Romexis® softveru i odmah su dostupni za dalju upotrebu.

 

 

 

Nekoliko veličina vrhova za skeniranje

Kako bi odgovorili raznim zahtevima korisnika, Planmeca intraoralni skeneri poseduju vrhove za skeniranje koji se mogu ukloniti, u raznim veličinama. Sve vrhove je moguće autoklavirati, a njihov dizaj bez ivica potpomaže u merama za pouzdanu kontrolu infekcije. Zahvaljujući svom sistemu protiv magljenja, vrhovi su u trenutku spremni za upotrebu.

 

 

Otvoreni za import i eksport

Planmeca intraoralni skeneri vam omogućuju fleksibilan izbor vašeg toka rada, jer podržavaju i STL i PLY formate podataka – oba su široko u upotrebi. Otvorena arhitektura platforme omogućuje jednostavu integraciju podataka i opreme unutar klinike, dok otvoreni format datoteka podržava saradnju sa laboratorijama ili eksternim partnerima. Čak imate i mogućnost da više datoteka eksportujete u jednu STL datoteku.

 

 

 

Plug-and-play povezivanje

Ovi intraoralni skeneri se mogu povezati ili na laptop ili integrisati na Planmeca digitalnu stomatološku stolicu. Ovim je omogućeno njihovo jednostavno premeštanje iz ordinacije u ordinaciju – baš kao bilo koji instrument. Skenerom je moguće upravljati preko nožne papuče, te su na taj način vaše ruke slobodne za skeniranje ili druge tretmane pacijenta.

 

 

 

Više opcija procesa rada

Planmeca rešenja za intraoralno skeniranje i CAD/CAM vam daju mogućnost da odaberete svoj put, jer njihovi skeneri podržavaju više opcija procesa rada. Možete završiti ceo proces sami – od skeniranja, preko dizajniranja do izrade – ili fleksibilno sarađivati sa vašim partnerima u bilo kom delu procesa. Izbor je na vama!

 

 

Saznajte više > Planmeca Fit